Sering Bobos sarta Sendawa? KAHADE Panyakit Jantung

Sering Bobos sarta Sendawa? KAHADE Panyakit Jantung,- Beuteung kembung oge kedah diwaspadaan,margi mengindikasikeun sababaraha panyakit anu nyambung kalawan pencernaan sarta sumawonten kelainan jajantung. 

Sering Bobos sarta Sendawa? KAHADE Panyakit Jantung
Seueur jalmi beranggapan, yen kembung nyaeta panyakit hampang. Janten,tiasa ical ku sorangan atawa mengobatinya ku cara membalurkeun lisah kayu putih dina beuteung. Nanging,ulah anggap enteng masalah beuteung hiji ieu,margi tiasa janten indikasi sagala rupa panyakit atawa gangguan picilakaeun dina saluran pencernaan.

Kembung dibalukarkeun ku kanaekan gas dina beuteung, cukang lantaran na nyaeta : 

Kembung mangrupa hiji kedaan wanci seueur teuing gas dina saluran pencernaan, kerongkongan, lambung, peujit alit sarta oge peujit ageung. Ku kituna beuteung karasaeun tak raos,hoyong piceun gas teras sarta sering bersendawa.
  • Kanaekan jumlah hawa anu diteleg, margi ngaleueut atawa neda enggal teuing, ngagayem es bonbon karet ataupun seueur ngaleueut-inuman bersoda. Biasana masalah ieu dipikawanoh kalawan aerophagia
  • Ngaronjatkeun produksi gas alatan pencernaan leeutan ku bakteri dina peujit ageung. Sarta margi salira henteu tiasa mencerna sarta nyerepan sababaraha karbohidrat sepertos gula,tipung. Sarta oge sababaraha leeutan berserat sepertos engkol, kubis, bawang, brokoli ataupun leeutan siki-bijian. Rupi leeutan kasebat tiasa ngahasilkeun gas dina peujit ageung.
  • Kakurangan enzim lactase,anu ngabalukarkeun dina pangabisa sistem pencernaan kanggo mencerna laktosa atawa gula alami dina produk pinareup atawa mari henteu maksimal. Balukarna remen oge lumangsung diare, udur beuteung atawa kaleuwihan gas atawa kembung. (sumber: tribunnews.com)
by http://fadilahgreenworld.blogspot.com/

Sering Bobos sarta Sendawa? KAHADE Panyakit Jantung 

0 komentar:

Poskan Komentar

 
Agen Green World Indonesia © 2011 | Template by Blogger Templates Gallery collaboration with Life2Work